Some of god's greatest gifts...

Røde læber for døve ører

Farven på ens læber og ens køn(hed) er åbenbart usandsynligt forstyrrende for de stakkels mænd. I hvert fald hvis man tro ham lider-præsten Uffe fra Vester-Vedsted, der simpelthen ikke mener, at mænd (jo yngre jo værre) kan tænke og lytte, hvis læberne er røde og unge.

Uffe er en fascinerende mand, der forstår kunsten at svine via komplimenter. En teknik vi kender alle sammen, men som få mestrer (“Du er meget klogere end jeg havde regnet med”, “din røv ser overraskende lille ud i den kjole” osv) I Uffes udgave hedder det, efter en lang omgang om manglende indhold (kød i bøffen) : “Men de fortjener da ros for at se godt ud. Det er vi jo allesammen glade for”. Lige det man som kvindelig politiker stræber efter at høre.

Efter sådan en sviner, er det utroligt at Uffe hiver en endnu mere beskidt omgang op af hatten til de unge mænd. Uffes problem er  særligt de unge uuddannede mænd, der endnu ikke har stiftet familie, der simpelthen ikke kan lytte hvis kvinden er smuk og man kan regne ud hvad de røde læber skal bruges til. Derfor vil han sætte valgretsalderen op, så de mest liderlige ikke kan stemme, og kun dem der ved det er umulighed nogensinde at komme i nærheden af de smukke røde læber kan få lov.

Logikken må være, at når man bliver gammel og gift har man fundet ud af, at de fleste kvinder bruger læberne mest til snak og, at det derfor bedst kan betale sig at lytte. Det er simpelthen blevet usandsynligt, selv for fantasien, at få et blowjob.

Uffe gør sig vist skyld i det, han beskylder de unge kvindelige politikere for; manglende indsigt og en holdning der mangler forankring i andet end hans egne erfaringer som mand.

BUUUUUH Uffe! Jeg håber for din kones skyld, at hun er grim. Ellers reddes hun måske af, at du er gammel.

I kan læse om Uffe her: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1941925.ece

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Some of god's greatest gifts...